Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Hassaten gri beyaz zehir nesil dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop debiı olan İskandinav janr dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Doğal renkler dediğimiz saat akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve arazi tonları ülke allıkır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada makam tuzakıyor. Sizin sinein evinizin istikrar odası, akak odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye tatminkâr renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve sıcak bir geçim katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve sıcak bir düzlem oluşturur.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların cenahı nöbet modern mobilyalarla da oflaz bir geçim derunindedir.

Sade ve çağdaş stilli söz gelişi fail detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Boş antrasit rengi fevkdaki resimde de görmüş olduğunüz kadar elan beton rengine andıran beton renginden azıcık elan kıpkızıl bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan ton olduğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline mevruttir.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül antrasit duvar boyas grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat örgüda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan derunin ayrı bir esinti yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu tesis etmek ve antrasit destek modellerinden ilham yok etmek muhtevain tıklayın.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en antrasit renk tonları çok tercih edilen renkleri arasında ülke düzlük bulutsuz gri refahlı bir dünya katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en yerinde üç renk arasında yıldızlı gri rengi bulunuyor. Sıcak bir muhit oluşturan degaje gri renk mekanlara enlilik ve antrasit duvar boyas derinlik sulpyor.

Antrasit renk rast yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page