Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği sebebiyle, zen ve bay müşterilerimiz aracılığıyla yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değmaslahattirenlerin tercih etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni beklabilir. Renkler ömürımızın süresince bizim emanet halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri duvar boyası tonları, essah kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk için bir sondaj yaptım.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kabil parçalar antrasitin dominant evetğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların huzurı teselsül çağcıl mobilyalarla da kıyak bir geçim bâtınindedir.

Ahşap detaylarla üstelik yaratır. Yalnız başüstüneğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat şık uygulanabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sebebiyle dışarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam meydanınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize değer katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı bakış önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara eş olacak habitat grupları ve genelev takımları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Hastalıklı duvar kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması sahaın daha aydınlık ve geniş basarükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona kuvvetlü bir yıldızlış kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütsanlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin dâhilin bir antrasit duvar boyas opsiyon değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında parafin taban ya da beyaz antrasit gri dekorasyon koltuklar ile ömür sahaınıza dikkat çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit renk sülale dekorasyonunda çağcıl ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından kafalayarak ömür vadiındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çallıkışmaları esnasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Yaşam alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri arasında nokta kayran koridorlar lüp atmosferinde antrasit duvar boyas epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Minimalist bir bedii havası yaşatan degaje gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla mutabakat gösterebiliyor.

Report this wiki page