Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koskocaman ve zerrinnın sel olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya etki eden dü renk olacaktır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin sair odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet şimendifer.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağdaş bir çekicilik katar.

ışıldayan ve bağ çeken bir gri tonu olan ışıl gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda yıldızlı gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali yalnız aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Elan dargın tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle omuz omuza kullanıldığında elan yürekli ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize eder katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen akak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı basar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara eş olacak habitat grupları ve kayırma takımları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Bu iki renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve fazla aksesuar kullanım ihtiyacını antrasit gri dekorasyon azaltır. antrasit duvar boyas Hassaten, siyah renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma olasılığınız vardır.

Hararetli grinin demir etkisini yumuşalışmak muhtevain yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan yumuşak intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı mümkün.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabil möble ve aksesuar seçenekleri sinein de eksiksiz bir tercihtir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar antrasit gri boya kağıdı nesil dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin nokta aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi bayağı güzel bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page